Infinitiu

Fer-te propòsits i veure com, mica en mica, els vas complint. Estimar. Estimar-te. Cuidar-te. Menjar bé. Dormir bé. Sentir que la vida et pertany i que pots ser allò que vulguis ser. Saber-te imprescindible i voler-te íntegra, serena. Feliç. Plena de projectes i de ganes de viure, de canviar, de reinventar-te constantment. D’esdevenir ocell i sentir-te lliure. I invencible. Forta com la que més.
Llegir, llegir-te i intentar-te entendre’t. Ni que sigui amb subtilesa o amb aquella mandra dolça que enganxa. Escriure i escriure’t, com aquell que sap que té la màgia de crear històries entranyables, i així desxifrar-te, mica en mica i esdevenir roure. I sentir que el vent tan sols és amic i no et vol fer caure i la pluja, i la tempesta, memorables companyes d’infància.

Que el soroll de fons que ens acompanya, només sigui això, soroll de fons i que siguem capaços de no perdre el nord, com quan mires amunt un dia ple de núvols però saps que les estrelles segueixen sent-hi.

I sobretot sobretot, anar-nos redreçant, ara una mica cap aquí, ara una mica cap allí, mentre ens fem essència d’espai i  temps.

Andrew+Wyeth+-+El+roble,+1944

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s